Vi gør kreative ideer til virkelighed og oplevelser

Nordic Event Company producerer, udvikler og forhandler alle former for event og tema aktiviteter, lige fra børneshows til legeland og udstillinger med alt fra mekaniske dyr til voksfigurer og superhelte m.m. Lige meget hvad du søger til dit event, så hjælper vi med at løse enhver opgave, lille som stor - Og har du ideen´.. så kan vi bringe den til live.

Nordic Event Company tilbyder også et væld af ting til messe, firma og brand events, lige fra merchandise i mange udformninger til kvalitets lykkehjul og glasfiber figurer i mange størrelser, samt bl.a. overførsels tatoveringer, bamser og maskot kostumer og meget, meget mere. Håndplukket, produceret og udviklet af egne og godkendte producenter og selvfølgelig i de bedste materialer, da vi sætter kvalitet og service i højsædet.

Nordic Event Company har mere end 40 års erfaring i totalløsninger til børne events og kids klubber, brand promotion og udstillinger og vi sætter en ære i god og kyndig vejledning. Og med egne folk i marken har vi konstant fingeren på pulsen og ved hvad der hitter og skal til for at gøre et event til en succes.

Kontakt os på eller på tlf. 71 74 74 34

Vi bringer dine ideer til live